ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ARTICLE 'EN EL VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI DEL COL.LEGI PROFESSIONAL', DE JOAN BOTELLA

ARTICLE 'EN EL VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI DEL COL.LEGI PROFESSIONAL', DE JOAN BOTELLA

L'actual Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Botella, ens felicita en un article al butlletí electrònic de la Facultat. Botella va ser degà del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs entre els anys 1999 i 2005. A continuació podeu llegir un fragment del text:

'El COLPIS s’ha consolidat i ha cobrat vida pròpia; amb uns quants milers d’afiliats i una borsa de treball molt activa, ha generat una xarxa de relacions i cooperacions molt activa amb altres entitats públiques i privades del país; i, vull subratllar-ho, col.labora de manera activa i regular en diverses activitats de la Facultat, tant en l’àmbit de la connexió entre formació i activitat professional, com en altres terrenys en què l’aportació dels professionals pot ser molt significativa, com activitats de promoció de la Facultat, o els tribunals dels Treballs de Final de Grau. De manera que, molt sincerament: Per molts anys!

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web