ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMI "LA CAIXA" DE CIÈNCIES SOCIALS

Obra Social "la Caixa" La finalitat del Premi "la Caixa" de Ciències Socials és impulsar l'anàlisi i el debat al voltant de les transformacions i els reptes socials, ambientals, tecnològics i de salut que afronta la societat contemporània.
PREMI

Aquest certamen premia recerques de qualitat científica i acadèmica i contribueix a difondre-les mitjançant la seva publicació. L’extensió del treball ha de ser aproximadament d'uns 145.000 caràcters, espais inclosos. Aquest recompte inclou les notes a peu de pàgina, les taules, els gràfics i la bibliografia. La dotació del premi és de  15.000 euros.

Es preveu fonamentalment estudis que encaixin en les línies de recerca següents: canvi social i trajectòries vitals; cohesió social; educació i ciutadania; salut i qualitat de vida; societat de la informació; urbanisme, medi ambient i desenvolupament sostenible i globalització, pobresa i exclusió social.

La data límit per al lliurament de treballs serà: el 31 de març de 2015. Cal enviar el treball a l'adreça: estudis-socials@fundaciolacaixa.org. Especificar al assumpte del e-mail: PLC2014

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web