ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TALLER D'SPEED NETWORKING AL COL·LEGI

El taller, que es va fer el dimecres 4 de desembre,tenia com a finalitat explicar la tècnica de l’speed networking i, alhora, facitar un espai de trobada individual amb les organitzacions més representatives del sector de l’acció internacional.
TALLER D'SPEED NETWORKING AL COL·LEGI

La sessió, en efecte, va permetre donar a conèixer de primera mà la tècnica de l'speed netwotking, un format d'entrevista ràpida en la qual les persones candidates disposen de cinc minuts per presentar-se, intercanviar informació i aconseguir generar interès sobre el seu projecte professiona, així com desenvolupar estratègies per elaborar un discurs sintètic i atractiu que capti l’atenció de l’interlocutor.

Les persones que van facilitar el taller són Carla Canal, politòloga i tècnica de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament; i Clàudia Vallvé, sociòloga i consultora a Xarxa Consultors. La sessió es va realitzar en el marc del programa de millor de l’ocupabilitat que organitza el Col·legi amb la col·laboració de la Fundació Obra Social “La Caixa”.

video
VÍDEO SPEED NETWORKING
flowplayer.org/
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web