ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

#BWGrecia: RAPTE D'EUROPA AL BRESSOL DE LA DEMOCRÀCIA?

Beers and World, 21/01 Hi participen Oriol Costa, Professor de Relacions Internacionals de la Universitat de Barcelona i Sofia Tipaldou, politòloga i experta en partits d'extrema dreta grega. Moderarà Sergi Maydeu, de Beers&World. El debat tindrà lloc aquest dimecres, 21 de gener de 2015, a les 19h a "el dinamic de bcn" (Passatge de Pere Calders, 4). Aforament limitat.
#BWGrecia: RAPTE D'EUROPA AL BRESSOL DE LA DEMOCRÀCIA?

En un context on, després de 7 anys de crisi, les polítiques de devaluació interna i austeritat als països del Sud d’Europa no han donat els resultats promesos, el proper dia 25 Grècia celebrarà eleccions en un clima polític i social en plena efervescència. La crisi del sistema polític grec s’ha manifestat amb la prol·liferació d’una ampli ventall de partits arreu de l’espectre ideològic, que vénen a catalitzar el descontentament ciutadà amb els representants del bipartidisme clàssic. Les comparació amb altres països de la UE amb procesos electorals a curt termini (Espanya, Regne Unit, Polònia) es fa inevitable. Tindran les eleccions gregues un efecte contagi? Quines en serán les conseqüències per a les polítiques d’austeritat de la Troika? Com poden afectar l’euro els resultats? I a l’emergència de l’extrema dreta, un fenomen preocupant a molts d’altres països europeus? Participa amb nosaltres i els nostres ponents en el debat sobre aquestes i altres qüestions.

B&W
està format per un grup d’amics que tenen en comú la seva experiència en el sector internacional, cadascú amb un perfil i una trajectòria diferents. Han coincidit en aquests moments a Barcelona i volen que les trobades del Beers and World serveixin perquè tots aquells interessats en temàtiques internacionals tinguin aquest espai de contacte, tant virtual com real.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web