ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TROBADA NETWORKING AMB POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS CATALANS A BRUSSEL·LES

Dijous 22, a les 18:30 Una delegació d'uns 25 col·legiats visitaran la ciutat de Brussel·les els propers dies 21, 22 i 23 de gener per visitar les institucions europees (Parlament, Comissió, Comitè de les Regions, Consell de la Unió) i la seu de l'OTAN als afores de la capital belga.
TROBADA NETWORKING AMB POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS CATALANS A BRUSSEL·LES

En el marc d'aquest viatge hem organitzat una trobada amb politòlegs i sociòlegs catalans residents a la ciutat per tal de fer networking així com per presentar el monogràfic 'La cruïlla europea', editat conjuntament amb l'associació Horitzó Europa. La trobada tindrà lloc a la Belgian Concept Store (Naamsestraat 43-59 rue de Namur, 1000 Brussel·les). Podeu unir-vos a l'esdeveniment de Facebook. L'activitat és de lliure accés i gratuïta.

L'acte, a més, comptarà amb la participació de la nostra Degana, Anna Parés i Rifà, i de Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, així com de representants d'Horitzó Europa. Podeu unir-vos a l'esdeveniment de Facebook. L'activitat és de lliure accés i gratuïta.

Horitzó Europa és una associació catalanista, europeista i apartidista que treballa per fomentar el debat sobre polítiques europees i internacionals a Catalunya. Fundada a Barcelona, Horitzó Europa també ha estès la seva activitat a Brussel·les on hi ha un petit grup permanent de socis. Des de 2014, Horitzó Europa també representa la Unió dels Federalistes Europeus (UEF) a Catalunya.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web