ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB LA NOVA VISITA AL PARLAMENT EUROPEU

Una delegació de col·legiats i col·legiades va visitar Brussel·les els passats dies 24 i 25 de febrer per tal de conèixer més de prop el Parlament Europeu, convidats per l'eurodiputat dels Verds-ALE Ernest Maragall, a qui agraïm públicament la seva generositat.
EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB LA NOVA VISITA AL PARLAMENT EUROPEU

En aquesta ocasió, el cinquè viatge a la capital europea realitzada pel Col·legi, van ser 14 els col·legiats que varen poder conèixer de prop la institució.

Així, durant el viatge es visità la Delegació de la Generalitat davant de la Unió Europea, on vàrem ser rebuts pel representant permanent Amadeu Altafaj, i el Parlament, on es va seguir una sessió plenària així com una reunió amb diversos eurodiputats catalans (Ernest Maragall i Josep Maria Terricabras, d'ERC-NE.cat; Ramon Tremosa, CDC; Santiago Fisas, PP; Javier Nart, de C's; i Maria Teresa Giménez Barbat, d'UPyD), com també una trobada amb el portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch.

També vàrem tenir l'oportunitat d'organitzar amb l'Associació Horitzó Europa un debat sobre Opinió Pública i Agenda-Setting a escala europea, que podreu visionar a l'enllaç inferior.

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els assistents a aquest viatge la seva participació, esperant que hagi estat una agradable i interessant experiència per a tots ells.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web