ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI: PROGRAMARI SPSS I R PER A L'ANÀLISI ESTADÍSTICA

Inscriu-t'hi fins al 19 febrer de 2015
 SEMINARI: PROGRAMARI SPSS I R PER A L'ANÀLISI ESTADÍSTICA

L'objectiu d'aquest seminari és adquirir els coneixements i les habilitats bàsiques amb aquestes eines,  imprescindibles en tot procés d’investigació amb dades estadístiques, ja que es tracta d’un conjunt de procediments instrumentals sempre necessaris en la preparació de les dades per a la seva anàlisi. I d’altra banda, un recordatori de les tècniques d’anàlisi de dades quantitatives bàsiques: procediments, aplicacions i interpretació de resultats.

Així doncs, el programa del seminari inclou la presentació dels programaris SPSS i R; la introducció, identificació i desament de dades; els procediments de tractament de fitxers i de transformació de dades; l'anàlisi descriptiva univariada i les tècniques bàsiques d'anàlisi  bivariada.

El curs va destinat a qualsevol persona interessada en iniciar-se o reciclar-se en els programes SPSS i R. Anirà a càrrec de Màrius Domínguez, professor de sociologia a la UB; Pedro López, professor de Sociologia a la UAB, i Manel Sànchez, soci-consultor a Ilabso.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web