ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI 'LA DEMOCRÀCIA A LA NOVA GOVERNANÇA ECONÒMICA DE LA UE, L'OCUPACIÓ I LA POLÍTICA SOCIAL'

20 de febrer
SEMINARI 'LA DEMOCRÀCIA A LA NOVA GOVERNANÇA ECONÒMICA DE LA UE, L'OCUPACIÓ I LA POLÍTICA SOCIAL'

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Càtedra Jean Monnet del professor Gregorio Garzón, amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea, organitzen divendres 20 de febrer de 9h00 a 14h00 a la seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. Gràcia, 90) el seminari "La democràcia a la nova governança econòmica de la Unió Europea". L'acte comptarà amb la participació dels eurodiputats Ramon Tremosa (ALDE), Javi López (S&D) i Ernest Maragall (Verds/ALE); els secretaris de l'UGT i CCOO de Catalunya, Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego; el secretari general del Comitè Econòmic i Social Europeu, Luis Planas; representants dels serveis jurídics d'institucions i organismes de la Unió Europea; i experts.

Assistència lliure amb aforament limitat. Es prega inscripció prèvia per correu electrònic a epbarcelona@europarl.europa.eu.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web