ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

'CONSTRUINT PAÍS, MÉS ENLLÀ DE LES FRONTERES'

Trobada Internacional per la Pau, 26-28 de febrer La trobada comptarà amb la presència de líders socials, acadèmics i artistes que vol posar en evidència que hi ha una nació en desplaçament fora de les fronteres colombianes, que té el dret i el deure de participar en la construcció de la pau, la veritat, la memòria i la reconciliació. L'objectiu és promoure la participació de la ciutadania colombiana resident a Catalunya, Espanya, Europa i altres continents, col•lectius d'exiliats i en procés migratori, organitzacions catalanes i europees de solidaritat amb Colòmbia per enfortir la implicació en la construcció de la pau, la veritat i la reconciliació entre colombians i colombianes.
'CONSTRUINT PAÍS, MÉS ENLLÀ DE LES FRONTERES'

I és que les entitats convocants creuen que la pau va molt més enllà de les negociacions entre els grups enfrontats, i que aquest moment històric és excepcional perquè possibilita el camí a canvis històrics i que els més de 6 milions de colombians i colombianes en desplaçament transfronterer tenen l'oportunitat de posar sobre la taula la seva veu i aportacions que permetin tornar realitat tangible el somni de la pau’.

Així mateix, amb el propòsit de bastir ponts i establir aliances per recolzar la pau, Colòmbia en Pau dona suport  a la iniciativa ciutadana anomenada Foro Internacional de Víctimas que reuneix colombianes i colombians en procés d’exili i migració a 21 països del món. Durant els dies de la trobada Internacional per la Pau també es durà a terme la primera trobada presencial de coordinadors del Foro Internacional de Víctimas de les 10:00 h. fins a les 16:00 h.

La resta d’activitats de la trobada comença el dia 26 de Febrer amb una Roda de premsa a les 12:00 h. a Casa Amèrica Catalunya (carrer Còrsega 299. Entresòl, Barcelona), a la qual hi participen: César López, Sergio Álvarez, Marta Gómez, Imelda Daza, Betty Puerto, Daniel Samper Pizano i Francesc Montserrat. L'acte inaugural comença el dia 26 a les 19 h. a l'Escola de la Dona - Espai Francesca Bonnemaison  (carrer  Sant Pere més Baix 7). La jornada finalitza amb el Concert per la Pau amb Marta Gómez, César López i Sentimiento Cimarrón.

Convoquen:
· Colòmbia en Pau
: espai de trobada i de treball de colombians i colombianes; catalans i catalanes; i persones d'altres nacionalitats residents a Catalunya, així com de diverses organitzacions i entitats que coincideixen en donar suport a la sortida política i dialogada del conflicte i la construcció d'una pau estable, justa i duradora a Colòmbia.

· Taula Catalana per la pau i els drets humans a Colòmbia: plataforma d'entitats d'àmbit català que treballa per de la defensa dels drets humans a Colòmbia; conformada per ONG, sindicats, administracions públiques i entitats del món acadèmic.

Per a qualsevol informació contacteu  amb l'equip de coordinació de Colòmbia en Pau a través de colombiaenpau@gmail.com. També podeu visitar les pàgines web: http://www.taulacolombia.org/ i https://colombiaenpau.wordpress.com/.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web