ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA 'LA REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA' AMB JOAN BOTELLA I JOAN MARCET

Dimecres 11 de març, 19h
CONFERÈNCIA 'LA REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA' AMB JOAN BOTELLA I JOAN MARCET

L'Associació d'Amics de la UAB, en col·laboració amb la Fundació Bosch i Cardellach, organitza el dimecres 11 de març la conferència 'La regeneració democràtica' a càrrec de Joan Botella, professor de Ciències Polítiques i degà de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB i Joan Marcet, professor de Dret Constitucional de la UAB i director de l'ICPS. Joan Brunet Mauri, director de la Fundació Bosch i Cardellach, presentarà i moderarà l'acte.

Durant l'acte es tractaran temes com les relacions que s’estableixen entre les autoritats públiques i els interessos privats, els mecanismes actuals d’elecció de representats per part de la ciutadania, així com els mecanismes de participació. També el paper que exerceixen els mitjans de comunicació i la importància de l’obertura de la política professional amb l’objectiu que més persones i entitats hi participin activament.

Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a amics@uab.cat o trucant al 93 581 14 90. La conferència tindrà lloc a la Fundació Bosch i Cardellach, al carrer de la Indústria 18 (Sabadell).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web