ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LES INSTITUCIONS EUROPEES A BARCELONA ORGANITZEN EL 8È CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA

Amb l'objectiu de reforçar l'interès i coneixement dels futurs professionals de la informació tant en el procés de construcció europea com en les polítiques i institucions comunitàries, la Representació de la Comissió Europea i l'Oficina del Parlament a Barcelona obren la 8a edició del Concurs d'Articles sobre la Unió Europea.
LES INSTITUCIONS EUROPEES A BARCELONA ORGANITZEN EL 8È CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA

El certamen s’adreça a estudiants universitaris o recent graduats. Els participants hauran d'escriure un article sobre la Unió Europea en qualsevol de les dues categories proposades: articles d'opinió o d'informació i es podran presentar textos en qualsevol gènere periodístic (articles, reportatges, entrevistes o cròniques). Els autors dels textos guanyadors viatjaran en un viatge de periodistes a Brussel·les.

L'any passat la Representació de la Comissió Europea a Barcelona va editar per primera vegada una publicació que recopila els articles finalistes i guanyadors de totes les edicions del concurs. Amb un total de 20 articles, aquesta publicació que s'anirà actualitzant amb els nous textos escollits, mostra la mirada que els joves tenen cap a la Unió Europea.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web