ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CICLE 'QUÈ PASSA AL MÓN?': ELECCIONS A ISRAEL

Al CIDOB, dijous 19 de març L'acte, coorganitzat amb el CIDOB, tindrà lloc a la Sala Jordi Maragall (Carrer Elisabets, 12) el proper dijous 19 de març a les 18:30h.
CICLE 'QUÈ PASSA AL MÓN?': ELECCIONS A ISRAEL

Els israelians han estat cridats a les urnes el 17 de març. Netanyahu va convocar les eleccions en esquerdar-se la unitat del seu Govern. El sistema electoral israelià afavoreix la fragmentació parlamentària i obliga a governs de coalició. El 2015 no serà una excepció. Quins escenaris s'obren per a la política israeliana? Quins han estat els temes que han centrat la campanya electoral? Qui surt enfortit i afeblit després d'aquests comicis? Hi ha alguna possibilitat de canvi, i en quina direcció, en relació al conflicte amb els palestins, els seus veïns i l'Iran?

Per analitzar els resultats i les seves implicacions, el CIDOB i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitzen un diàleg entre Pere Vilanova, catedràtic de Ciències Polítiques i de l'Administració de la Universitat de Barcelona, i Eduard Soler i Lecha, Investigador Principal de l'àrea Mediterrània i Orient Mitjà del CIDOB. El debat serà moderat per Cèlia Cernadas, cap d' Internacional de Catalunya Ràdio. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web