ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JA CONEIXES LES BEQUES EURODISSEA?

L'Assemblea de les Regions d'Europa promou aquestes beques des de l'any 1985 amb la finalitat de propiciar l'intercanvi d'experiències laborals entre joves europeus. Són les mateixes regions participants, entre les quals es troben Catalunya i el País Valencià, les que financen el programa, fent-se càrrec de les despeses que comporta l'acollida dels participants.
JA CONEIXES LES BEQUES EURODISSEA?

Per poder optar a aquest programa cal que tinguis entre 18 i 30/32 anys (segons la regió) i que siguis resident a Catalunya i et trobis en situació d'atur o bé de treball precari, que disposis d'un coneixement suficient de l'idioma del país que t'acull i tenir formació o experiència professional pràctica en l'àmbit laboral objecte de l'estada.

El programa ofereix un curs de llengua intensiu a l'inici de l'estada, en l'idioma del país d'acollida, i pràctiques professionals en empreses, una beca per fer front a les despeses de l'estada, un programa de visites i activitats de coneixement de la regió de destí i una assegurança.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web