ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PROGRÉS I MODERNITAT - DEBAT DE BARCELONA 2015

Dilluns 9 de març al CCCB Aquesta conferència forma part del cicle 'Prendre la paraula', en el qual també participen Axel Honneth, Saskia Sassen, Fina Birulés, Albert Lladó, Manel Ollé, Isabella Gresser, Luc Boltanski, Montserrat Guibernau, Peter Wagner i Seyla Benhabib.
PROGRÉS I MODERNITAT - DEBAT DE BARCELONA 2015

Què se n’ha fet de la certesa que el futur necessàriament havia de ser millor que el moment present? Hem perdut definitivament la fe en el progrés?  La creença que les nostres condicions de vida millorarien de manera incessant i indefugible es va trencar en mil bocins a finals del segle passat i no acabem d’esbrinar com es podria reprendre avui la marxa del progrés. El sociòleg ICREA de la Universitat de Barcelona, Peter Wagner, reflexionarà sobre el sentit i les expectatives associades tradicionalment a la idea de “progrés” i els nous sentits que hauria d’incorporar per tal que pugui guiar avui les nostres accions.

La conferència anirà a càrrec de Peter Wagner, professor d’investigació ICREA en Ciències socials a la Universitat de Barcelona, autor de Modernity: Understanding the Present (Polity, 2012). Serà presentat per Daniel Gamper, professor de Filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Tindrà lloc al CCCB a les 19h.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web