ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DEBAT 'MOVIMENTS SOCIALS I PARTICIPACIÓ CIUTADANA'

Dijous 19 de març a les 19h a l'Auditori Campus Ciutadella (UPF) Els Debats UPF Món són un cicle de conferències i debats que ens proposen una reflexió col·lectiva i multidisciplinària sobre els grans canvis socials, polítics i econòmics del nostre temps, en un món globalitzat i acceleradament canviant.
DEBAT 'MOVIMENTS SOCIALS I PARTICIPACIÓ CIUTADANA'

La Inauguració anirà a càrrec de Núria Basi, presidenta del Consell Social de la UPF. L'acte tindrà com a ponents Muriel Casals, economista i presidenta d'Òmnium Cultural; Ada Colau, activista i candidata a l'Ajuntament de Barcelona de 'Barcelona en Comú'; Itziar González, arquitecta i membre del grup impulsor de 'Parlament Ciutadà' i Carles Ramió, catedràtic de Ciència Política i de l'Administració a la UPF.

La conducció de l'acte anirà a càrrec de Milagros Pérez-Oliva, periodista i membre del Consell Social, clourà l'acte el Rector de la UPF, Jaume Casals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web