ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA D'ESTRATÈGIES DE TRANSPARÈNCIA I GOVERN OBERT

Dijous 19 de març En aquesta jornada, d'una banda, es presenta i debat sobre les experiències pràctiques de govern obert dutes a terme a Catalunya i, de l'altra, es dona a conèixer alguns dels projectes presentats als premis Alfons Ortuño 2014. Tindrà lloc el proper dijous, 19 de març de 2015, de 9:30h a 11:30h a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (c/Girona 20)
JORNADA D'ESTRATÈGIES DE TRANSPARÈNCIA I GOVERN OBERT

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya va instituir l'any 2012 els premis Alfons Ortuño amb l'objectiu de reconèixer honoríficament les actuacions d'innovació i de bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes. Aquests premis tenen la clara voluntat de fer més visibles les accions dutes a terme per diverses entitats de les administracions catalanes, accions que han resultat un èxit des del punt de vista organitzatiu (bons projectes ben liderats, fets per equips motivats i amb capacitat innovadora) i/o social (amb repercussió en la ciutadania).

En aquesta jornada presentem quatre projectes que van participar als premis i que, tot i no ser guardonats, mereixen ser destacats per la influència que han tingut en el seu àmbit. En un moment de canvis profunds en la manera de concebre l'Administració i la seva relació amb la ciutadania, convé crear espais de debat per tal que els treballadors públics puguin exposar les seves experiències i rendibilitzar al màxim l'esforç de tothom, i també convé escoltar persones que des d'espais diversos aportin visions complementàries que ajudin a configurar aquesta nova Administració.

La jornada comença amb una ponència sobre govern obert des d’una perspectiva europea i segueix amb una taula rodona, coordinada per una persona lligada a la innovació a l'Administració catalana, que presenta un format de conversa, dinàmic i que afavoreix la participació de les persones assistents.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web