ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PROJECTE ULISSES: PER A EMPRESARIS AMB ESPECIALS DIFICULTATS

Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya s’està portant a terme el projecte Ulisses: Millora de les competències dels empresaris amb especials dificultats, en el marc del programa de Projectes Innovadors d’acord amb l’Ordre TRE/337/2008, patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.
PROJECTE ULISSES: PER A EMPRESARIS AMB ESPECIALS DIFICULTATS

Aquest projecte té com a objectiu millorar les competències professionals de persones emprenedores d'origen immigrant usuàries del Servei de Suport a la Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Viladecans, que tinguin dificultats per consolidar les seves empreses.

 

El projecte té previst desenvolupar les següents accions:

1. Anàlisi competencial de les persones d’origen immigrant usuàries del Servei de Suport a la Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Viladecans i prospecció de les empreses que han creat.
2. Formació continuada i entrenament personalitzat, que pretén cobrir les necessitats competencials del col·lectiu beneficiari detectades en l’anàlisi anterior. 3. Consolidació empresarial, que consisteix en el seguiment individual dels projectes empresarials de les persones que hagin aprofitat adequadament els mòduls de formació i entrenament personalitzat.
4. Creació d'una xarxa d’emprenedors/es amb dificultats per consolidar les seves empreses, que facilitarà l’intercanvi d’informació experiències i bones pràctiques en relació a la creació i consolidació d'empreses.

 

A la finalització del projecte està previst fer difusió de l’experiència entre els diversos agents socials del territori i les entitats que es dediquen a l'assessorament en la creació d'empreses.

 

Si voleu rebre informació més detallada sobre el projecte, poseu-vos en contacte amb Vanessa Maxé: vanessa.maxe@colpis.cat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web