ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL I ÍNDEX DE CONFIANÇA SOCIAL D'ESADE I L'OBRA SOCIAL "LA CAIXA"

Dijous 26/03, 19h L’Índex, que es publicarà semestralment, representa la creació d’una nova eina d’anàlisi social de base subjectiva, que mesura el grau de confiança social dels ciutadans en el present i en el futur del país.
PRESENTACIÓ DEL I ÍNDEX DE CONFIANÇA SOCIAL D'ESADE I L'OBRA SOCIAL

La confiança social és un actiu de primer ordre, que contribueix a l’estabilitat institucional, al progrés econòmic i al desenvolupament humà dels països. Per tant, és crucial mesurar-la perquè permet “prendre el pols” de la societat, identificar els vaivens del seu estat d’ànim i, amb el temps, reconstruir la història emocional del país. És important no només per satisfer la necessitat que tenim de generar informació fiable sinó també per permetre la transformació de la realitat, a fi que la nostra societat sigui més justa i més pròspera.

Durant l'acte hi intervindran Francisco Longo, director general adjunt d’ESADE; Àngel Font, director corporatiu de Persones i Estratègia de la Fundació Bancària "la Caixa" i Albert Serra, director de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE.  L'acte tindrà lloc al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108). Al final de la trobada, s’obsequiarà els assistents amb un exemplar de l’informe.

Per a més informació: ESADE Relacions Públiques (telèfon 93 495 20 64), o envieu un correu a rrpp@esade.url.edu.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web