ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOVA EDICIÓ DEL CURS D'INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT LOCAL

Ampliem termini d'inscripcions fins divendres 17/04 La nova edició del curs pretén generar un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències en relació als processos de desenvolupament local i a les estratègies que en el context actual poden facilitar la dinamització econòmica dels territoris i generar ocupació.
NOVA EDICIÓ DEL CURS D'INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT LOCAL

Aquest tipus de formació introductòria està adreçada tant a aquelles persones que volen iniciar-se professionalment en el camp del desenvolupament local, i necessiten tenir una visió àmplia i transversal dels elements que intervenen, com a altres professionals que tot i tenir experiència i coneixements han d’adquirir orientacions per a la millora dels processos que lideren o en els que participen.

El temari del curs inclou, entre altres temes, l'estudi dels models de desenvolupament local, la reformulació de les polítiques actives d'ocupació, la innovació social i dinamització comunitària, les noves tecnologies com a instrument de participació o l'anàlisi d'experiències innovadores al territori.

Els docents d'aquest curs són Santiago Eizaguirre (membre del dept. teoria sociològica, filosofia del dret i mètode en ciències socials de la Universitat de Barcelona), Mateo Hernando (responsable de l’àrea de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya), Eduard Jiménez (director a Innovación y Consultoria en Políticas Públicas S.L), Alain Jordà (consultor i expert en desenvolupament local), Ismael Peña-López (professor de societat de la informació dels estudis de dret i ciència política de la Universitat Oberta de Catalunya), Carles Ramió (catedràtic de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat Pompeu Fabra) i Francisco Ramos (assessor de l’àrea de desenvolupament local de la Diputació de Barcelona).

El curs tindrà lloc del 21 d'abril al 30 de juny de 2015, els dimarts de 16.00 a 20.00 hores, a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web