ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA: L'EUROZONA A DEBAT: HI HAURÀ 'GREXIT'?

8 d'abril de 2015 Tindrà lloc el dia 8 d’abril de 2015, de 19:00 a 20:30 hores, a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya a Barcelona (Plaça Gal·la Placídia, 32)
CONFERÈNCIA: L'EUROZONA A DEBAT: HI HAURÀ 'GREXIT'?

L’acte, coorganitzat per l’Oficina d’Informació a Barcelona del Parlament Europeu, el Col·legi d’Economistes i el Consell Català del Moviment Europeu, comptarà amb la participació dels eurodiputats Javi López, eurodiputat de l’Aliança Progressista dels Socialistes i Demòcrates (S&D); Ernest Maragall, eurodiputat dels Verds/Aliança Lliure Europea (Verds/ALE); i Ramon Tremosa, eurodiputat de l’Aliança dels Demòcrates i Liberals per Europa (ALDE).

Donarà la benvinguda el Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; presentarà el Sr. Xavier Ferret, economista, vicepresident de la Comissió d’Economia Internacional i Unió Europea i president del Consell Català del Moviment Europeu; i moderarà l’acte el Sr. Víctor Bottini, director i presentadore del programa de RNE-Ràdio4 ‘Econòmix’.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web