ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

'EL TEU PARLAMENT': L'APP PER CONTROLAR-HO TOT SOBRE EL PARLAMENT

Campanya de micromecenatge impulsada per un grup de politòlegs El termini per a fer aportacions finalitza el 21 de maig
'EL TEU PARLAMENT': L'APP PER CONTROLAR-HO TOT SOBRE EL PARLAMENT

‘El teu Parlament’ (ETP) serà una eina per saber-ho tot sobre el Parlament de Catalunya. ETP pretén esdevenir la primera organització de Monitoreig Parlamentari d’àmbit català. Aquest tipus d’organització es caracteritza per:

OPERAR AMB TOTAL INDEPENDÈNCIA de partits polítics, fundacions de partits i de la pròpia institució que controla. Les OMPs són organitzacions independents, transversals i sense ànim de lucre.

PROMOCIONAR LA CULTURA DE LA TRANSPARÈNCIA, fent èmfasi en la propietat pública de la informació parlamentària, promovent l’educació cívica i proporcionant informació completa i independent.

TRANSPARENTAR LA INFORMACIÓ PARLAMENTÀRIA, proporcionant informació sobre les funcions de les cambres legislatives, així com dels seus membres polítics i administratius. També pretén garantir el control de l’agenda per part de la ciutadania, oferint eines per poder-la custodiar. Altres funcions destacades són la publicació dels registres de les comissions legislatives, la gravació dels vots parlamentaris, la divulgació d’informació sobre possibles conflictes d’interessos i conductes ètiques, i proporcionar accés als arxius històrics.

FACILITAR L’ACCÉS A LA INFORMACIÓ PARLAMENTÀRIA, des de múltiples canals, a tot el territori, utilitzant un llenguatge senzill i garantint el lliure accés tant de la ciutadania com dels mitjans de comunicació.

CREAR UN ACCÉS ELECTRÒNIC I D’ANÀLISI DE LA INFORMACIÓ PARLAMENTÀRIA basat en la garantia de privacitat, que faciliti la descarrega d’informació per a la seva reutilització i habilitar l’ús de serveis d’alerta.

Aquí teniu alguns enllaços per conèixer millor el projecte i col·laborar en la campanya de micromecenatge:

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web