ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DEBAT ENTRE ELS CANDIDATS A L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

Organitzat per Finestra d'Oportunitat (17/04) El debat tindrà lloc al Centre Cívic Drassanes (al Carrer Nou de la Rambla 43) el proper divendres dia 17 d'abril a les 18:30h.
DEBAT ENTRE ELS CANDIDATS A L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

Els participants seran Carles Agustí (CiU), Joaquim Mestre (PSC), Javier Mulleras (PP), Janet Sanz (ICV), Montse Benedí (ERC) i Ignasi Planas (Millor Barcelona). Es tractaran temes com ara crisi i la cesigualtat social, Turisme, Mobilitat i Infraestructures, i Barcelona com a metròpoli europea i internacional.

Finestra d’Oportunitat és una Associació sense ànim de lucre nascuda l’any 2013 amb l’objectiu de difondre el coneixement de la ciència política, de promoure l’anàlisi polític, d’utilitzar eines per un saludable debat ideològic i de fer del català la llengua de referència a l’anàlisi polític de Catalunya. A més a més, formem part de la societat civil catalana en un moment polític clau a la història del país.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web