ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DEBAT 'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I GOVERN OBERT'

Dimecres 29 d'abril a les 19h L'acte, organitzat per l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP) i l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP), compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i la col·laboració del Col·legi.
DEBAT 'PARTICIPACIÓ CIUTADANA I GOVERN OBERT'

Durant l'acte intervindran Carles Agustí, Comissionat de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona; Joan Callau, Alcalde de Sant Adrià del Besòs; Joan López i Carol, Regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vic; i David Ricart, Alcalde de Vallromanes.

La benvinguda anirà a càrrec d'Ana Carrasco, Regidora de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Vic, l'acte serà presentat per Agustí de Uribe-Salazar, president de l'ACCIEP, i moderat per Adrià Duarte, gerent de l'OIDP.

Aforament limitat. Cal que confirmeu assistència per correu electrònic a  acciep@acciep.cat o bé per telèfon al número 605 988 656 (Javier Paredes)

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web