ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS 'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DELIBERATIVA'

Ampliem termini d'inscripcions! Fins dimecres 29 A diferència de la democràcia representativa i la manera actual de fer política, el model de l’administració deliberativa parteix de la lògica de la governança i inclou la participació com a estratègia de la seva actuació. En aquest curs es partirà de la democràcia deliberativa en tant que eina de resolució de conflictes públics, i s'analitzarà el procés i la gestió interna dels processos participatius.
 CURS 'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DELIBERATIVA'

En aquest sentit, l'objectiu és conèixer els elements necessaris per a desenvolupar processos de deliberació col·lectiva i diàleg social, a través de l'anàlisi de polítiques públiques que s'han portat a terme amb aquesta lògica.

El curs va destinat especialment a càrrecs electes i/o personal directiu o tècnic que gestionin projectes en qualsevol àrea d'actuació en l'àmbit autonòmic o local, així com a qualsevol persona interessada en disposar de coneixements bàsics sobre innovació i polítiques publiques.

La docència anirà a càrrec de Daniel Tarragó, sociòleg i consultor a Neòpolis. S'impartirà entre els dies 4 i 18 de maig, els dilluns de 17.00 a 20.00h.  Us hi podeu inscriure fins al dimecres 29 d'abril.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web