ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMES PLACES! TALLER PRÀCTIC EN COMUNICACIÓ ORAL EFECTIVA

Ampliació del termini d'inscripcions: fins al 11/05! L’objectiu del taller és que les persones participants detectin quins són els aspectes que han de millorar en la seva comunicació oral i trobin els recursos necessaris per fer-ho.
 ÚLTIMES PLACES! TALLER PRÀCTIC EN COMUNICACIÓ ORAL EFECTIVA

Perquè la comunicació oral sigui efectiva i arribi de forma adequada als nostres interlocutors és necessari conèixer alguns elements que la faciliten i dominar aspectes relacionats amb modulació de la veu, l’entonació, la locució, la respiració i el llenguatge corporal. Aquest taller vol posar en pràctica tots aquests elements amb l’objectiu que cada persona participant pugui detectar quins són els aspectes que ha de millorar i pugui trobar els recursos necessaris per fer-ho.

Durant el taller es faran visionats d’exemples i contraexemples, és a dir, d’oradors bons i dolents. I cada persona tindrà l’oportunitat de fer presentacions públiques que seran comentades i corregides.

El curs va destinat a tota aquella persona que hagi de parlar en públic i vulgui millorar la seva tècnica, ja sigui tant en grans auditoris com en petits (reunions, assemblees, entrevistes).

El curs anirà a càrrec d'Alfred Quintana, sociòleg, filòleg i consultor a Makulatura. El curs tindrà lloc els dijous de 17.00h a 19.30h, entre els dies 14 i 28 de maig.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web