ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ D' "ESTIMAR NO FA MAL: VIU L'AMOR LLIURE DE VIOLÈNCIA"

Dimecres 6 de maig, 10h En l’acte, que té lloc el dimecres 6 de maig, a les 10h, al CaixaFòrum, es donaran a conèixer dues noves publicacions amb materials adreçats a professionals que treballen amb adolescents, per a la prevenció de les relacions abusives. També es presentarà un vídeo de sensibilització adreçat a nois i noies, sobre el control en les relacions afectives de parella.
PRESENTACIÓ D'

En l’acte, que té lloc el dimecres 6 de maig, a les 10h, al CaixaFòrum, es donaran a conèixer dues noves publicacions amb materials adreçats a professionals que treballen amb adolescents, per a la prevenció de les relacions abusives. També es presentarà un vídeo de sensibilització adreçat a nois i noies, sobre el control en les relacions afectives de parella.

La benvinguda anirà a càrrec de Montse Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones; Antoni Reig, director general de Joventut; i Meritxell Ruiz, directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa.

La conferència marc, "La joventut davant la violència masclista 2.0", tindrà lloc a les 10:15 i anirà a càrrec de Ruth Vilà, investigadora del Grup de Recerca GrediDona de la Universitat de Barcelona. Serà presentada per Silvia Miguéiz, tècnica del Programa Inclusió i Gènere de l’Agència Catalana de la Joventut.

A les 11:25 es parlarà sobre eines de prevenció. Rakel Escurriol, de TAMAIA viure sense violència, presentarà la guia pedagògica i metodològica 'Manual de Prevenció de la violència masclista'. Noemí Elvira, per la seva banda, presentarà el 'Dossier pedagògic de prevenció d’abusos sexuals entre adolescents'. Elvira és tècnica de salut i formació de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Seran presentades per Júlia Vega, tècnica del Programa d’Intervenció Integral contra la violència masclista de l’Institut Català de les Dones.

Finalment es presentarà el vídeo 'Desactiva el control'. La presentació anirà a càrrec de Núria Balada, directora executiva de l’Institut Català de les Dones, i de Marta Vergonyós, presidenta del Centre de Cultura de Dones Francesa Bonnemaison.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web