ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

JA ESTÀ DISPONIBLE LA MEMÒRIA DE 2014

Ja està publicada al web la memòria del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya corresponent a l'any passat, el 2014. Aquesta destaca, especialment, per la celebració del 20è aniversari de la nostra institució.
JA ESTÀ DISPONIBLE LA MEMÒRIA DE 2014

En el document hi podreu consultar el nombre i el nom dels nous col·legiats i col·legiades, les accions dutes a terme en defensa i  representació de la professió, les relacions institucionals mantingudes, els diferents cursos impartits i les inscripcions realitzades, les orientacions i ofertes laborals gestionades, l'activitat dels mitjans de comunicació interns del Col·legi així com l'aparició d'aquest en els mitjans externs, els actes organitzats, les dades econòmiques i els sistemes de garantia de la qualitat, entre d'altres informacions.

A tall de resum, durant l'any 2014 es varen incorporar amb nosaltres 92 col·legiats i col·legiades, vàrem impartir 180 hores lectives de formació continuada a 117 alumnes. La nostra borsa de treball va acollir 326 ofertes laborals (un 46% més que l'any anterior, durant el qual se'n publicaren 199) i vàrem fer 60 orientacions laborals. El nostre web va rebre més de 70.000 visites al llarg de l'any i els nostres seguidors a Twitter van arribar gairebé als 2.000, i centenars de persones varen participar en les diverses activitats que vàrem organitzar al llarg de l'any, destacant-hi sobretot l'acte de celebració dels 25 anys del nostre Col·legi, que va tenir lloc el passat 1 de desembre al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa".

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web