ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ELECCIONS AL REGNE UNIT: SESSIÓ D'ANÀLISI DELS RESULTATS

Dilluns 11 de maig a les 18:30 El proper dijous 7 de maig hi haurà eleccions al Regne Unit. És per a això que, com ja és tradició, organitzem un debat postelectoral amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) per tal d'analitzar-ne els resultats.
ELECCIONS AL REGNE UNIT: SESSIÓ D'ANÀLISI DELS RESULTATS

La presentació anirà a càrrec de Joan Marcet, Director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, professor de Dret Constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Durant el debat hi intervindran John Etherington, professor de Ciència Política a la UAB, i Rosa Massagué, periodista i excorresponsal a Londres d'El Periódico.

La sessió tindrà lloc a l'Edifici de Can Serra de la Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya, 126) concretament a la Sala annexa a Plens, el proper dilluns 11 de maig a les 18:30h. Us hi esperem!

L’entrada és gratuïta però les places són limitades. Per raons d’aforament, és imprescindible la inscripció prèvia a través d'aquesta butlleta d’inscripció.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web