ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS! ELS FONS EUROPEUS 2014-2020: UNA NOVA GENERACIÓ DE PROGRAMES

Inscriu-t'hi fins al 28 de maig! Estàs cercant finançament europeu per als projectes de la teva entitat? Vols saber quines novetats es presenten per al període 2014-2020?
NOU CURS!  ELS FONS EUROPEUS 2014-2020: UNA NOVA GENERACIÓ DE PROGRAMES

Els programes  europeus presenten tota una sèrie de novetats tant pel que fa a les seves prioritats temàtiques com al seu funcionament. I és que actualment ens trobem en els primers estadis del marc financer europeu 2014-2020, en el qual es vetlla per impulsar una nova generació de programes per a aquest període.

Al marge de les novetats del pressupost per a aquest període (2014-2020), el curs també t'ofereix conèixer la lògica i les diverses polítiques de la Unió Europea, el seu desplegament en programes temàtics i com aquests es concreten en projectes.

Parlem, per exemple, dels fons estructurals i d'inversió europeus (FEDER, FSE, Cooperació Territorial Europea, FEADER i FEMP) o els programes d'àmbit temàtic (com ara Europa Creativa, Erasmus+, Life, etc). També es tractaran els fons europeus en temes d' R+D i d'acció exterior (com ara Horizon 2020), COSME, política de veïnatge i cooperació al desenvolupament.

El curs  tindrà lloc els dies 4 i 11 de juny de 16h a 20h a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (carrer de Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a). Anirà a càrrec de Josep Rodríguez, expert en gestió i avaluació projectes de cooperació europea i internacional, i Carla Canal, politòloga i tècnica de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web