ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI: MÈTODE DELPHI

Inscriu-t'hi fins al 26 de maig! El mètode Delphi és una tècnica d’investigació exploratòria basada en la reflexió intuïtiva d’un grup d’experts amb l’objectiu d’anticipar els canvis o les tendències que es poden produir en un àmbit concret. La seva aplicació permet fer prospeccions tant en diferents àmbits de recerca de les ciències socials, com en matèria tecnològica.
SEMINARI: MÈTODE DELPHI

Tanmateix, actualment el mètode Delphi s’està adaptant a les necessitats concretes dels diferents àmbits objecte d’estudi.

L'objectiu del seminari és conèixer el procediment de la tècnica Delphi i les seves aplicacions en la recerca aplicada. Així, el programa inclou els fonaments del mètode Delphi, la previsió basada en el coneixement d'experts i per a la presa de decisions, el procediment tècnic així com exemples d'explicació.

Aquesta formació va especialment destinat a investigadors/es socials així com a qualsevol persona interessada en la tècnica Delphi. Serà impartida per Clara Riba (UPF), i tindrà lloc del 27 de maig al 10 de juny a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB (Diagonal 696, a l'Antiga Escola d'Empresarials).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web