ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA AMB FREDDY EHLERS, MINISTRE D’EQUADOR

Dimarts 19 de maig a les 10h La conferència, que porta el títol d'El model de desenvolupament equatorià i el "Buen Vivir", tindrà lloc a la aala d’Actes Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona
CONFERÈNCIA AMB FREDDY EHLERS, MINISTRE D’EQUADOR

Freddy Ehlers, l'actual ministre del Buen Vivir d'Equador, és un periodista compromès amb les causes socials i la protecció de la Naturalesa.

L'any 1995 va rebre el Premi “Global 500” de les Nacions Unides per la defensa del medi ambient. Aquest premi es concedeix des de 1987 a les persones i institucions que es distingeixen pel seu treball a favor de la Naturalesa.

Els anys 1996 i 1998 va ser candidat a la Presidència de l'Equador pel Movimiento Nuevo País, assolint un gran suport a nivell internacional. En 2004 va ser triat parlamentari andí per Equador, essent Vicepresident d'aquesta organització. Entre els anys 2007 i 2010 va ocupar el càrrec de Secretari General de la Comunitat Andina, organisme integrat per Bolívia, Colòmbia, Equador i Perú. Del 2010 al 2013 va ser Ministre de Turisme.

El President Rafael Correa va crear al juny de 2013 el Ministeri del Bon Viure, la missió del qual és promoure el Sumak Kawsay, vocable quítxua que engloba: desenvolupament de la consciència de cada individu, harmonia entre els éssers humans i d'aquests amb la Naturalesa. Aquest Ministeri equatorià promou un procés de transformació en la consciència humana mitjançant la pràctica de valors i virtuts amb la finalitat d'aconseguir una vida conscient i feliç. Amb aquesta finalitat, el govern proposa polítiques públiques i duu a terme accions destinades a la pràctica del Bon Viure per al govern i el públic en general.

Així mateix, treballa en el camp internacional promovent aquesta nova proposta, la qual és una resposta que desafia al model de desenvolupament que ens ha portat al consum compulsiu i a la degradació dels ecosistemes.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web