ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CATALUNYA I LA UNIÓ EUROPEA: CAPACITAT D'ADAPTACIÓ DE LA UE

Dijous 11 de juny El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya té com a objectiu facilitar la creació d’una posició de Catalunya en els principals debats internacionals sobre l’agenda global donant veus a diferents actors.
CATALUNYA I LA UNIÓ EUROPEA: CAPACITAT D'ADAPTACIÓ DE LA UE

La celebració d’un referèndum d’autodeterminació a Escòcia i la reclamació d’un referèndum similar a Catalunya han obert el debat sobre l’encaix a la Unió Europea d’una regió independitzada d’un Estat membre. Aquest fet ha donat lloc a un ampli debat i a una extensa literatura en la matèria per part d’acadèmics i especialistes. Amb l’objectiu d’apropar aquest debat a la ciutadania catalana, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya organitza una jornada sobre la matèria, posant l’èmfasi en el cas català.

La jornada “Catalunya i la Unió Europea: la capacitat d’adaptació de la UE" tindrà lloc el proper 11 de juny (de 8.50 a 14.30 h) al Recinte Modernista de Sant Pau, Sala Francesc Cambó a Barcelona (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona).

És imprescindible confirmar l’assistència i facilitar el núm. del DNI a info@diplocat.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web