ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI: ANÀLISI DE TEXTOS I DEL DISCURS

Inscriu-t'hi fins al 4 de juny! Tradicionalment, dins els manuals de tècniques d’investigació, l’espai dedicat a l’anàlisi de dades textuals és mínim comparat amb el dedicat a la recollida i producció del mateix tipus de dades.
SEMINARI: ANÀLISI DE TEXTOS I DEL DISCURS

Aquest seminari pretén resoldre aquest buit abordant les orientacions més habituals en el tractament de textos: Anàlisi de Contiguts quantitativa i qualitativa, Teoria fonamentada (Grounded Theory) i Anàlisi del Discurs.

L’objectiu del seminari és reconèixer i avaluar les diferents orientacions existents en l’anàlisi de textos i dotar dels coneixements suficients per poder escollir quina de les orientacions és la més adequada per a una determinada pregunta d’investigació i un determinat plantejament teòric.


L’orientació del curs serà eminentment pràctica, centrada en exemples reals d’investigació i en l’utilització del programa ATLAS.ti, específic per a l’anàlisi de textos. El curs va especialment destinat a investigadors/res socials, així com qualsevol altra persona interessada en l'anàlisi de textos i del discurs.

El seminari serà impartit per Joan Miquel Verd (UAB) entre els dies 5 i 19 de juny, amb una durada total de 14h. Tindrà lloc a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB (Antiga Escola d'Empresarials), a l'Avinguda Diagonal 696 de Barcelona.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web