ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ D'ANÀLISI DELS RESULTATS ELECTORALS A LES ELECCIONS MUNICIPALS

Dimarts 2 de juny, 18:30h, al Pati Manning Com cada quatre anys, el proper diumenge 24 de maig tindran lloc a Catalunya les eleccions municipals, i per a analitzar-ne els resultats organitzarem un debat postelectoral amb l'ICPS, l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS).
SESSIÓ D'ANÀLISI DELS RESULTATS ELECTORALS A LES ELECCIONS MUNICIPALS

La presentació i moderació anirà a càrrec de la nostra Degana, Anna Parés, i la taula rodona tindrà com a ponents Jaume Magre, professor de Ciència Política a la UB i director de la Fundació d'Estudis Pi i Sunyer d'Estudis Locals; Jordi Sauret, sociòleg i director de l'empresa demoscòpica Feedback EIS, i Ferran Casas, periodista i cap de la secció de Política del Diari Ara.

La sessió tindrà lloc a l'Auditori del Pati Manning, al carrer de Montalegre 7 (Barcelona) el proper dimarts 2 de juny a les 18:30h. L'entrada és lliure i gratuïta, però les places són limitades. Per raons d'aforament és imprescindible que us hi inscriviu prèviament a través d'aquesta butlleta.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web