ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DEMOCRÀCIA I DIVERSITAT RELIGIOSA, AMB CHARLES TAYLOR

Dimecres 27 al CCCB La xerrada tindrà lloc a les 19h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El preu de l'entrada és de 3€.
DEMOCRÀCIA I DIVERSITAT RELIGIOSA, AMB CHARLES TAYLOR

Les societats occidentals han viscut un procés creixent de pluralisme religiós i espiritual que es deu, en bona mesura, al desenvolupament de les llibertats individuals i també a les migracions. Tot això fa que el rol dels estats seculars a Occident hagi canviat radicalment: cada vegada més han de fer front a la gestió d'una societat en què l’espiritualitat, religiosa o no, és molt diversa. Alguns països occidentals han estat lents a adonar-se d’aquesta nova realitat, cosa que ha tingut conseqüències negatives i, a vegades, perilloses.

Charles Taylor és catedràtic de Filosofia de la Universitat McGill de Mont-real i un dels principals referents internacionals en l'àmbit de la teoria política, la filosofia moral i la filosofia de les ciències socials. Les seves reflexions han tingut un gran impacte a l'hora de concebre com l'Estat liberal contemporani pot articular la pluralitat de comunitats culturals i religioses que li són pròpies. La conferència coincidirà amb la publicació en llengua castellana d'una de les seves obres de referència, La era secular (Gedisa, 2014 - 2015).

Presenta: Neus Torbisco, professora de Filosofia del Dret de la Universitat Pompeu Fabra

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web