ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

III JORNADES DE PERIODISME I OPEN DATA

Divendres 5 de juny al CCCB El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona celebra la tercera edició d’aquestes jornades especialitzades en periodisme de dades i visualitzacions de dades obertes per a projectes periodístics, científics i empresarials, que se celebren paral·lelament a Barcelona, Pamplona i Madrid entre el 3 i el 7 de juny.
III JORNADES DE PERIODISME I OPEN DATA

El CCCB acull la programació del dia 5 de juny: un seguit de conferències i debats amb experts internacionals i una trobada per compartir i conèixer experiències de l’àmbit local (Hacks&Hackers Barcelona Data & Moritz).

Enguany comptarem, entre d’altres, amb Al Shaw, periodista del mitjà independent Pro Publica,un dels referents actuals del periodisme d’investigació i de dades, i la periodista científica i de dades Elisabetta Tola, directora del mitjà digital Formicablu. Juan Elosua, fellow d’Open News al diari argentí La Nación, i Marcos Vanetta, exfellow al Texas Tribune, explicaran la seva visió com a programadors treballant en mitjans pioners del periodisme de dades. També hi haurà la presentació del cas Swiss Leaks, un dels casos més recents de periodisme d’investigació, que revelà una trama gegant d’evasió d’impostos presumptament operada amb el coneixement i l’estímul del banc multinacional britànic HSBC a través de la seva filial suïssa HSBC Private Bank.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web