ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TORNA EL BIZ BARCELONA, AMB ENTRADES GRATUÏTES PER ALS COL·LEGIATS

Dies 1 i 2 de juliol Aquest any el Saló celebra la seva cinquena edició i, com ja vam fer l'any anterior, el Col·legi, com a membre de la Intercol·legial, disposa d’un acord amb Biz Barcelona gràcies al qual les persones col·legiades que ho sol·licitin podran accedir-hi gratuïtament.
 TORNA EL BIZ BARCELONA, AMB ENTRADES GRATUÏTES PER ALS COL·LEGIATS

Qui estigui interessat o interessada en accedir-hi gratuïtament només ha d'enviar-nos la seva sol·licitud al correu electrònic colpis@colpis.cat amb l’assumpte ‘Entrades BIZBCN’, indicant nom i cognoms, DNI i correu electrònic de contacte, fins al dilluns 22 de juny (inclòs). Un cop tinguem les sol·licituds aquestes seran enviades a Fira de Barcelona, qui ens atorgarà un codi individual per col·legiat, que us serà comunicat per correu electrònic de forma individual abans de l'inici del saló. Un cop rebeu aquest codi us podreu acreditar online i accedir de forma gratuïta al BizBarcelona.


El Saló
BizBarcelona concentrarà un gran nombre d'emprenedors i empresaris. Durant l'edició de 2014, per exemple, 330 ponents  van compartir els seus coneixements. Es van produir 178 conferències i en total assistiren 17.000 persones. Així mateix, es van produir 500 sessions d'assessorament empresarial i 3.130 participants es van beneficiar dels contacte de networking i cooperació. Totes les activitats estan dissenyades en funció del cicle de vida d'un projecte empresarial: creació, creixement i transformació. L'objectiu és ajudar-los a accelerar l'engegada de nous negocis i a impulsar el creixement de pimes ja existents.

Com a novetat, en aquesta edició Bizbarcelona estructurarà els seus continguts entorn de quatre grans àrees temàtiques: BizEmprèn, BizPimes, BizGlobal i BizCommunity.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web