ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI ASSOLEIX ELS 2.000 MEMBRES

En el marc del seu 20è aniversari En el mes de maig de 2009 el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha assolit la xifra de 2.000 col·legiats i col·legiades.
EL COL·LEGI ASSOLEIX ELS 2.000 MEMBRES

Joana B.D, titulada en Sociologia per la Universitat de Barcelona ha estat la col·legiada número 2.000. Tal i com us vam anunciar, hem volgut celebrar aquesta xifra oferint tot un any de col·legiació gratuït per a aquesta persona. A més, el passat 25 de maig i amb motiu de la celebració d'una junta de govern del Col·legi se li va fer entrega d'un lot de llibres com a obsequi. 

 

Es tracta d'una fita molt important per l'entitat que demostra un creixement continuat al llarg d'aquests 20 anys d'existència. Una xifra que representa i evidencia la confiança dipositada en una feina ben feta. Però els 2.000 no són pas el nostre sostre i des del Col·legi continuem treballant per tal de mantenir aquesta confiança i per esdevenir, cada cop més, una entitat de referència en Ciència Política i Sociologia a Catalunya, al vostre servei.

 

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Mercè Kirchner, vicedegana, Anna Parés, degana, i Joana B.D, col·legiada 2.000.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web