ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'EFECTIVITAT DE LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES DESTINADES A MILLORAR LA COMPETITIVITAT DE LA PIME CATALANA

9 de juliol de 2015 al matí La necessitat d'incrementar la competitivitat de les PIMES catalanes fa necessari garantir que els recursos públics destinats a donar-los-hi suport tinguin el màxim retorn possible. Amb aquesta finalitat, les polítiques públiques han de comptar amb eines que permetin al decisor públic prendre decisions informades: d'una banda, identificant i quantificant l'abast de les necessitats que tenen les empreses locals i de l'altra, mesurant quins resultats han aconseguit les mesures realitzades respecte als problemes identificats.
L'EFECTIVITAT DE LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES DESTINADES A MILLORAR LA COMPETITIVITAT DE LA PIME CATALANA

D'acord amb l'OCDE, la revifada en l'interès dels països occidentals per les seves polítiques industrials no ha vingut acompanyada per la realització d'avaluacions ex ante, d'impacte i cost-benefici de les mateixes com sí ha estat el cas en altres àmbits (educació, salut, o mercat laboral). Tanmateix posar en marxa aquest tipus d'avaluacions, no està exempt d'una sèrie de limitacions i dificultats.

La conferència pretén, a partir de l'experiència del Regne Unit, aportar informació que serveixi per dissenyar i desenvolupar millors polítiques de suport a l'empresa catalana. La conferència anirà acompanyada d'un seminari de treball on es debatran qüestions com quins elements farien més factible l'ús i generació d'evidències en l'àmbit de l'empresa, el paper dels programes pilot en el disseny de polítiques de suport a l'empresa, i quins són els àmbits o sectors més propicis per posar en marxa l'avaluació sistemàtica de polítiques de suport a l'empresa.

La data de realització és dijous 9 de juliol de 2015, al Palau Macaya, Passeig de Sant Joan 108.  Es disposarà de traducció simultània anglès-català. Cal inscripció prèvia.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web