ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ESCOLLIDA LA NOVA JUNTA DE GOVERN PER ALS PROPERS DOS ANYS

El passat dimarts dia 30 de juny van tenir lloc les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, en què l'equip de la junta de Govern encapçalat per la nostra Degana durant els darrers deu anys, la sra. Anna Parés i Rifà, va renovar el seu compromís al capdavant del Col·legi per als propers dos anys.
ESCOLLIDA LA NOVA JUNTA DE GOVERN PER ALS PROPERS DOS ANYS
Alguns dels membres de la nova junta de govern

El Col·legi estarà representat de nou per una junta de Govern formada per professionals de perfil divers: politòlegs/gues i sociòlegs/logues, amb vinculacions amb el món acadèmic i universitari, amb experiència en la gestió pública, amb coneixements de l’empresa privada i la consultoria. Un equip que té com a dèria i línia estratègica principal la promoció de la nostra professió, amb resultats evidents.

Altres objectius són seguir teixint vincles amb les institucions, la societat organitzada i el món de l'empresa per tal de facilitar l'accés dels nostres professionals als jaciments d'ocupació. També una clara aposta pel món digital per facilitar l'accés immediat dels nostres col·legiats/des a la informació i generar més vincles a través de la immediatesa de les xarxes, com també promoure la presència de la nostra xarxa professional als mitjans. Donar dimensió pública a la professió mitjançant sessions d’anàlisi política i sociològica de qualitat també continuarà formant part del programa d’actuacions del COLPIS, seguint fent l'esforç perquè sigui econòmicament sostenible i amb bones dinàmiques de funcionament.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web