ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

HEM PUBLICAT 232 OFERTES DE FEINA EN EL PERÍODE GENER-JUNY 2015

Durant l'any passat en vàrem publicar 150 Les ofertes al sector privat es quintupliquen (de 15 a 79) respecte l'any passat. Les dades globals ens indiquen que les ofertes a la borsa de treball del col·legi han crescut de 150 a 232, dada que representa un augment del 54% respecte l'exercici anterior. Ja les dades de l'any passat representaven, alhora, un creixement del 50% respecte l'exercici de 2013, quan només en vàrem publicar cent.
HEM PUBLICAT 232 OFERTES DE FEINA EN EL PERÍODE GENER-JUNY 2015

Si fem una anàlisi per sectors, es fa palès un creixement exponencial de les ofertes al sector privat, ja que es multipliquen per cinc (de 15 a 79). Al seu torn, es duplica el nombre de vacants en l'àrea de docència i investigació (de 16 a 30) mentre es consoliden les oportunitats laborals en àrees com el sector públic (de 40 a 51) i el tercer sector (de 57 a 59). Sens dubte, es tracta d'una bona notícia per a la ocupabilitat dels politòlegs i sociòlegs.

Com funciona la Borsa de Treball del Col·legi?

Us recordem que es tracta d'un servei gratuït ofert tant als nostres col·legiats i col·legiades com a les empreses i resta d'entitats que ho necessitin. Si busqueu feina, o busqueu un sociòleg o politòleg per la vostra empresa, contacteu amb el Col·legi o ompliu aquest formulari.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web