ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI HA GESTIONAT 361 OFERTES LABORALS DURANT 2009

51 ofertes més que durant 2008 El número d'ofertes gestionades pel Col·legi durant l'any 2009 ha estat de 361, una xifra superior a les tramitades durant tot l'any 2008, que es va tancar amb un total de 310 ofertes.
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 361 OFERTES LABORALS DURANT 2009

Es tracta d'unes molt bones xifres malgrat el període de crisi actual i en són una bona mostra del bon estat de salut del servei Borsa de Treball del Col·legi. Finalitzat el mes d'octubre ja havíem superat ja la quantitat d'ofertes laborals gestionades durant tot l'any 2008.

 

Aquesta xifra suposa una mitjana d'unes 7 ofertes laborals per setmana gestionades pel Col·legi, en un servei exclussiu per als col·legiats i col·legiades i a l'abast d'aquests mitjançant el web i el propi Infocolpis.

 

Un servei també per a empreses
Cerqueu un professional per la vostra entitat o empresa? L'ús d'aquest servei per part de les empreses es realitza a través d'aquest web, www.colpis.cat, omplint la fitxa que es troba al menú Borsa de Treball, Àrea Empreses. A partir d'aquest moment més de 2.000 titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia tindran coneixement de l'oferta laboral publicada.

 

Són moltes les empreses que fa anys que confien en nosaltres, i moltes altres les que s'adhereixen a aquest servei de manera continuada.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web