ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ INFORMATIVA DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)

Dimarts 8 de setembre a la seu del Col·legi (19h) Posem en marxa una nova edició, la tretzena, del Màster en Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA). La principal novetat d'enguany radica en el seu format, ja que a partir d'ara el programa d’estudis s'impartirà en modalitat online
SESSIÓ INFORMATIVA DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)

El proper dimarts dia 8 de setembre tindrà lloc al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (c/Roger de Llúria 155, entresòl 1a) una sessió informativa (19h). Cal que confirmeu la vostra assistència a formacio@colpis.cat.

Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball, de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

L'objectiu del Màster / Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials i humanitats, amb una orientació aplicada i de professionalització.

Enguany la matrícula es podrà efectuar la matrícula fins al divendres 31 d'octubre i les classes començaran al mes de novembre.

Si vols ampliar la informació sobre el programa d’estudis pots consultar la seva web: http://www.uab.es/tisa

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web