ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TÈCNIQUES PER A L'ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL

Inscripcions fins al 13 d'octubre! El curs introdueix les millors eines per incloure als diferents actors en el disseny de polítiques i accions socials, i facilitar així la recerca de solucions innovadores. S'estudiaran pràctiques relacionades amb el design thinking, processos de Co-Creació, o els living labs entre d'altres.
TÈCNIQUES PER A L'ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL

Els problemes generats per l'actual context socieconòmic requereixen de solucions i respostes que sovint tenen a veure amb noves formes de comunicació i cooperació entre els actors implicats. Diferents tipus de tècniques permeten investigar sobre noves tendències socials i formular projectes que contribueixin a nous sistemes d'innovació en els que els usuaris/ciutadans es converteixin en actors actius i no només en receptors.

El curs va destinat a personal directiu i tècnic que participi en la formulació i disseny de projectes d'acció social, personal investigador de centres de recerca i/o relacionats amb l'acció social que hagin d'analitzar noves necessitats i tendències socials i, en general, a qualsevol persona interessada en conèixer tècniques per al disseny de processos d'innovació social.

El curs anirà a càrrec de la sociòloga i consultora Emma Pivetta, i tindrà lloc els dimarts de 17h a 20h a la nostra seu (Roger de Llúria 155, entresòl 1a) entre els dies 20 d'octubre i 10 de novembre. La data límit per a què t'hi inscriguis és el proper 13 d'octubre de 2015.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web