ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CLAUS PRÀCTIQUES PER LA INNOVACIÓ SOCIAL I EL DESENVOLUPAMENT DE L'ECONOMIA SOLIDÀRIA

Ampliem termini d'inscripcions fins al 27 d'octubre! La identificació dels límits i potencials que suposa l'ús de la noció d'innovació social -tant per part de les administracions públiques com des de la perspectiva de la ciutadania organitzada per la transformació social-, és una qüestió important per els nostres dies.En aquest sentit, el curs es planteja l'aprofundiment en els punts en comú entre el foment de la innovació social com un repte socioeconòmic d'actualitat i la multitud de pràctiques que constitueixen el que es coneix com a economia social i solidària.
CLAUS PRÀCTIQUES PER LA INNOVACIÓ SOCIAL I EL DESENVOLUPAMENT DE L'ECONOMIA SOLIDÀRIA

Més enllà de la discussió teòrica sobre aquests conceptes, l'objectiu del curs és divulgar experiències en marxa i oferir claus pràctiques de les maneres en que les administracions poden fer èmfasi en favor de l'economia social i solidària considerant la seva importància estratègica per al desenvolupament econòmic dels territoris. Així, s'analitzaran els mecanismes divulgatius amb els que compten les administracions, així com les diferents mesures i estímuls administratius més comuns entre governs locals i regionals per al foment de l'economia social i solidària.

Aquest curs anirà a càrrec del sociòleg i professor a la Universitat de Barcelona Santiago Eizaguirre. Tindrà lloc els dimecres de 17:30 a 20:30h, entre els dies 28 d'octubre i 18 de novembre, a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a, a Barcelona).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web