ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INTRODUCCIÓ A L'OPEN DATA: OBTENCIÓ, ANÀLISI I TRACTAMENT DE DADES OBERTES

Inscriu-t'hi fins al 16 de novembre! Des de ja fa un temps, el tema de dades obertes ('Open Data') i reutilització de la informació del sector públic (RISP) ha despertat un gran interès donat el seu potencial, tan econòmic com per entendre una societat digital com la nostra. És interessant, doncs, promoure la formació com a instrument bàsic per a la creació d’una gran comunitat de pràctica al voltant d’aquest tema.
INTRODUCCIÓ A L'OPEN DATA: OBTENCIÓ, ANÀLISI I TRACTAMENT DE DADES OBERTES

Com a element central d’aquesta formació s’ha dissenyat un curs introductori sobre dades obertes amb l’esperit d’atraure investigadors, personal tècnic s'empreses consultores així com qualsevol persona interessada en iniciar-se en aquest àmbit.

Així, aquest curs vol donar a conèixer el el concepte d’obertura i reutilització de les dades (open data i RISP) i quins són els principals actors que intervenen en el procés, tant a nivell internacional com a Catalunya, com també dotar els participants d’un llenguatge comú al voltant dels aspectes clau relacionats amb les dades obertes. Durant la formació també es farà un recull d'eines, recursos i bones pràctiques sobre dades obertes, mirant d'aplicar aquest coneixement a les necessitats professionals dins l'àmbit de les ciències socials.

La formació anirà a càrrec de Joan Manel Sánchez, politòleg i membre de i-LabSo (internet Laboratori Social), cooperativa dedicada a la recerca social aplicada a les organitzacions, i Julià Minguillón, professor de la UOC i membre de Catalunya Dades.

El curs tindrà lloc els dilluns de 17h a 20h, entre els dies 23 de novembre i 21 de desembre.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web