ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ D'ANÀLISI DELS RESULTATS A LES ELECCIONS CATALANES

Dimecres 30 de setembre a les 18:30h, al Pati Manning El proper diumenge 27 de setembre tindran lloc a Catalunya les eleccions al Parlament, i com és costum organitzarem un debat postelectoral amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), amb el suport també de la Diputació de Barcelona, la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UAB i el Consell de l'Advocacia Catalana.
SESSIÓ D'ANÀLISI DELS RESULTATS A LES ELECCIONS CATALANES

La presentació anirà a càrrec de Joan Marcet, professor de dret constitucional a la UAB i director de l'ICPS. Durant el debat hi intervindran Astrid Barrio, professora de ciència política a la Universitat de València; Joan Botella, catedràtic de ciència política a la UAB i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB; Salvador Cardús, professor titular de sociologia a la UAB, i Claudia Cucchiarato, periodista i corresponsal a Barcelona per diversos mitjans italians.

La sessió tindrà lloc el proper dimecres 30 de setermbre a l'auditori del Pati Manning, al carrer Montelegre 7 de Barcelona. L'entrada a l'acte és gratuïta, però les places són limitades. Per raons d'aforament és imprescindible que us hi inscriviu prèviament a través d'aquesta butlleta.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web