ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS DONA EL SEU SUPORT AL DOCUMENT DEL TSCAT RECLAMANT LA CONSTITUCIONALITZACIÓ DELS DRETS SOCIALS

La proposta del Col•legi Oficial de Treballadors Socials (TSCAT), que es va presentar el passat 16 de setembre, planteja un canvi de paradigma en els serveis socials per garantir la cobertura de manera universal i delimitar les funcions dels diferents àmbits complementaris com són la salut, l’educació o l’habitatge.
EL COLPIS DONA EL SEU SUPORT AL DOCUMENT DEL TSCAT RECLAMANT LA CONSTITUCIONALITZACIÓ DELS DRETS SOCIALS

I és que la realitat viscuda pel col·lectiu professional des de la primera línia d’atenció directa a les persones més vulnerables i la situació actual a Catalunya, però també a nivell de l’Estat, han posat de manifest que les polítiques socials “encara responen a un model socioeconòmic que ha entrat en crisi”. Davant aquesta constatació, l’entorn de canvi i obre possibilitats de plantejar quin model d’Estat es vol desenvolupar, fonamentalment a Catalunya, i és moment d’aportar al conjunt de la societat els elements clau perquè el procés incorpori els drets socials com a pilar essencial de les noves estructures.

El document presentat cristal·litza el treball dut a terme per un grup de reflexió del TSCAT i ratificat en una consulta a tota la col·legiatura, i s’ha compartit amb Carles Viver i Pi-Sunyer, Comissionat per a la Transició Nacional; la sectorial d’Acció Social de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya; i la plataforma Reinicia Catalunya. A més, es farà arribar als partits polítics i a diverses institucions públiques, entre altres.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web