ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

D'ESQUENES A LA POLÍTICA? El número d'aquesta tardor analitza el comportament dels catalans i catalanes davant els processos electorals i la vida política.
NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

El passat mes de maig de 2008 es va publicar l'informe "Actituds polítiques i comportament electoral a Catalunya: materials per a un debat social", elaborat per diverses universitats i entitats catalanes, sota la coordinació del catedràtic en Ciències Polítiques i de l'Administració, Josep Maria Vallès.

Amb aquest nou número de la revista Àmbits hem volgut analitzar les conclusions extretes a partir d'aquest informe, amb l'aportació de Marc Rius, director general del departament de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, i de Salvador Cardús, sociòleg i periodista. Analitzem doncs l'estat actual de la participació dels catalans en la vida política i la salud de la nostra democràcia.

L'espai de la nostra entrevista es va reservar al coordinador de l'informe, Josep Maria Vallès, amb qui parlem de l'elaboració d'aquest estudi així com de les seves pròpies conclusions com a politòleg, ex polític i expert en la matèria.

A la nostra Pàgina d'Actualitat, interessants articles sobre Dubai, el paper mitjancer d'Andorra o les darreres eleccions a Macedònia, entre d'altres.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web