ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COL·LEGIATS EN MITJANS

Envia'ns el teu contacte si vols aparèixer als mitjans com a expert Durant els darrers dies nombrosos mitjans nacionals i internacionals han contactat el Col·legi perquè cercaven experts en anàlisi política per fer la valoració de la campanya electoral de les eleccions del 27S.
COL·LEGIATS EN MITJANS

Així doncs, per exemple, el politòleg i membre de la junta del Col·legi Jordi Pacheco i Canals va valorar en directe a Russia Today en Español els sondejos a peu d'urna des del Parlament de Catalunya. Per altra banda, els també col·legiats Antoni Biarnés i Josep Maria Reniu varen participar en una tertúlia al programa 'L'Illa de Robinson' (El Punt Avui TV) per valorar la darrera campaya. Reniu també va aparèixer en directe a Telesur (Veneçuela) unes hores abans de les eleccions per analitzar els possibles escenaris.

Una de les tasques del nostre Col·legi és la de difondre les professions de Ciències Polítiques i de Sociologia entre la societat, per tal que aquesta tingui un major coneixement sobre qui són sociòlegs i politòlegs, així com per posar de manifest la importància de la feina d'aquests. Per a aconseguir-ho, la col·laboració entre els nostres professionals i els mitjans de comunicació és fonamental.

En aquest sentit, disposem d'una base de dades de col·legiats i col·legiades experts en diversos temes i sobre els quals estarien disposats a intervenir als mitjans de comunicació.  Si vols formar-ne part, ens pots enviar un correu a comunicacio@colpis.cat especificant-nos les àrees en les quals et consideres expert/a i, en cas que ens truquin d'algun mitjà demanant-nos algun expert sobre aquell tema en el qual t'has especialitzat t'hi posarem en contacte.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web